Test mee voor Brussels Airport

Klopt jouw hart een beetje sneller voor Brussels Airport en wil je graag als eerste nieuwe dingen uitproberen? Word dan lid van het Brussels Airport Lab en help ons de luchthaven nog beter te maken voor de passagier van morgen.

Ontdek als een van de eersten de nieuwste producten en diensten van Brussels Airport en probeer ze in primeur. Geef je mening en inspireer ons, zodat wij de beste producten en diensten kunnen aanbieden aan onze passagiers. Op die manier kunnen wij samen Brussels Airport de beste luchthaven van Europa maken.

Ik doe mee
  • Test samen de nieuwste producten en diensten van Brussels Airport
  • Geef je mening en help ons om de beste luchthaven van Europa te worden
  • Bepaal mee de digitale toekomst van de luchthaven
IK DOE MEE!

Wat kan je verwachten?

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. In de komende weken maken we voor jou onze eerste tests klaar. Hou dus zeker je mailbox goed in de gaten, want we sturen je een uitnodiging per mail om deel te nemen.

Jouw deelname aan het Brussels Airport Lab kan alle vormen aannemen: van een nieuw idee voor een product of dienst waar we je thuis een vragenlijst voor bezorgen of het testen van een nieuwe app, tot het uitproberen van een nieuwe dienst op de luchthaven zelf.

Zo hebben we in het verleden al verschillende leuke projecten gelanceerd: van infokiosken die passagiers de weg helpen te vinden tot het online boeken van onze Diamond Lounge tot het reserveren van een tafeltje in je favoriete restaurant met Book a table. In de toekomst kan jij samen met ons verder werken aan meerdere projecten of wie weet cruise jij binnenkort als eerste met een hoverboard of Segway door onze luchthaven? The sky is the limit!

Ik doe mee

Schrijf je in en neem deel aan het Brussels Airport Lab

Klaar om erin te vliegen en onze nieuwste producten en diensten te testen? Vul je gegevens volledig in en verstuur je inschrijving.

  • jaar

Hoe omschrijf je je gevoel bij een luchthaven?

  • Een luchthaven is stress.
    Een luchthaven is leuk.
  • Ik wil dat alles snel en efficiënt verloopt.
    Ik neem graag mijn tijd.